Kypäräkangas 2015

Pelitapahtuma on peruttu!

Pelitapahtuman peruminen ei ole mieltä ylentävää. Ennakkoon ilmoittautuneita ei ollut kuin 8 henkeä ja pelinjärjestäjät vähennettynä kuusi. 3 vs 3 skenu, vau! Ei tuolla joukolla saa edes perus vkl-peliä pidettyä.

Tämä on harmittavaa koska tapahtuman suunnitteluun, asioiden järjestelyyn, ilmoitteluun yms on mennyt valtavasti aikaa. Rahaa en vielä onneksi käyttänyt ja palautankin pelimaksut ennakkoon maksaneiden tileille. 
Toivottavasti saamme vielä lähiaikoina jonkun viikonloppupelin pidettyä.

Hyvää kesää kaikille! 

T: Juha ”julma” Kalliola

——–

Kypäräkangas 2015

Paikka: Pieksämäki, Kypäräkankaantie
Järjestäjä: Airsoft-Pieksämäki
Pelin kotisivut: https://airsoftpieksamaki.wordpress.com
Ikäraja: K12 – K16
Pelimaksu: 5-10 EUR
Pelaajaraja: 150

 

Kypäräkangas 2015

Airsoft-Pieksämäki jyräyttää tyrkylle pitkän hiljaiselon jälkeen uudistetun pelitapahtuman. Pelin ideana on tarjota viikonlopun aikana kaksi toisistaan poikkeavaa, erillistä skenaariota: Milsim-yöpelit sekä Lippupeli/Domination -tyylisen pelipäivän. Ilmoittautuminen avataan maanantaina 11.5 ja voit ilmoittautua samalla molempiin tai halutessasi vain toiseen peliin.

Yöpeli on ehdottomasti K16, edes armottomalla mankumisella nuoremmat eivät pääse rymistelemään. Osapuolten tavoitteena on suorittaa erilaisia tehtäviä mm. tiedustelua, väijytyksiä, viholisen tuliaseman valtaamista… ei siis mitään aivotonta kuulahippaa. Tavoitteena on saada yöpeli järjestettyä mahdollisimman milsim-tyylisesti jossa kokeneemmat pelaajaryhmät pääsevät varmasti näyttämään taistelutaitonsa!

Lippupeli (K12) pidetään yöpelin jälkeisenä päivänä. Tyyliltään se tulee olemaan suuren viikonloppupelin kaltainen tapahtuma. Lippupelissä on taistelua alueiden hallintapisteistä, erikoistehtäviä tehopelaajille ja paljon erilaisia proppeja. Mukaan tulee myös miehistönkuljetukseen soveltuva ajoneuvo, savuja ja pommeja!

Pelinjohto tulee vaikuttamaan pienillä juonenkäänteillä tapahtumien kulkuun ja näin saamme toiminnallisuutta sekä näyttävyyttä pelin etenemiseen. Luvassa on siis varmasti kaikille lähialueiden harrastajille mukaansatempaavaa softausnamuttelua!

Tervetuloa pelaamaan!

 

Yleistä:

Ajankohta: 6-7.6.2015

Paikka: Kypäräkankaan pelialue, Pieksämäki (Karttalinkki)

Pelimaksu: 5 EUR Lauantai, 10 EUR Lauantai & Sunnuntai

Pelaajaraja: 150 pelaajaa

Ikäraja: La K16, Su K12

 

Aikataulu:

Lauantai 6.6.2015 (yöpeli, K16) 

17.00-19.00 Ilmoittautuminen (& leirin pystytys)

19.00-19.30 Sääntöjen ja pelipäivän kulun briiffaus

19.30-20.00 Peli alkaa

02.00-02.30 Peli päättyy

02-30-09.30 Grillaamista, leirielämää & lepoa

 

Sunnuntai 7.6.2015 (K12) 

08.30-10.00 Ilmoittautuminen

10.00-10.30 Sääntöjen ja pelipäivän kulun briiffaus

10.30-11.00 Siirtyminen aloituspaikoille, peli alkaa

17.00-17.30 Peli päättyy

17.30-18.00 Loppupuhe & palkintojen jako

Pelialueelta on poistuttava klo 19.00 mennessä

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuulaportti-palvelun kautta. Jos haluat päästä kaverisi kanssa samaan ryhmään, ilmoittautukaa samalla tiimi-nimellä. Jokaiseen ryhmään tarvitaan ryhmänjohtaja ja lääkintämies, joten roolitoiveesi voit laittaa ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja” kohtaan.

Maksa pelimaksusi mahdollisimman pian. Maksuviestissä (email) eräpäivä on ilmoittautumispäivänä mutta viimeinen maksupäivä on viimeistään 31.5.2015. Tämän jälkeen voit suorittaa maksun (5€ kalliimpi) vain pelipaikalla käteisellä. Kesäkuun puolella ilmoittautuneille maksu tapahtuu pelipaikalla ja hinta 5€ kalliimpi.

Leiriytyminen:

Alue soveltuu hienosti telttailuun. Mikäli tulet yöpeliin, varaa mukaasi oma teltta, laavu yms. Tarkemmat ohjeet leiriytymiseen tulossa myöhemmin.

Säännöt:

Tapahtumassa sovelletaan Airsoft-Pieksämäen pelisääntöjä. Proppeihin, alueeseen ja lääkintämiessääntöihin liittyvät säännöt julkaistaan pian.

Kysymykset ja keskustelu:

Yleiset kysymykset pelinjärjestelyyn liittyen voi esittää Airsoft-Pieksämäen foorumilla. Arkaluontoiset tai salaisina pidettävät kysymykset voi esittää yksityisesti allekirjoittaneelle yksityisviesteillä tai sähköpostilla pääpelinjärjestäjille: airsoftpieksamaki (at) gmail.com

Juha ”julma” Kalliola

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s