Pääkirjoitus 30.4.

Tervehdys teille kaikille Pieksämäen talousalueen softaajille ja aiheesta kiinnostuneille henkilöille! Tervetuloa seuraamaan uutta blogia ja osallistumaan harrastukseen joko pelaamisen tai taustajoukkojen tiimoilta.

Airsoft-pieksämäen historiaan on sisältynyt monta vaiherikasta vuotta. Viikonloppu- sekä skenaariopelejä on pidetty lukuisina aiempina vuosina varsin mallikaasti. Pari viimeksi kulunutta vuotta onkin valitettavasti ollut tasaista laskusuhdannetta. Pelejä on jouduttu perumaan enkä ole henkilökohtaisesti ennättänyt panostamaan harrastukseen montaakaan ajatusta. Nyt on tarkoituksena kääntää uusi historianlehti ja herättää horroksesta se kahlittu voimavara  mikä on siivittänyt Airsoft-Pieksämäen suosiota lähialueen harrstajien keskuudessa.

Foorumimme käyttöaste on ollut suoraan verrattavissa pelaajakatoon ja siksi sen ylläpito on tulossa tiensä päähän. Suunnitelmissa on päättää sen hallinta vuoden loppuun mennessä. Monia päällekäisiä julkaisujärjestelmiä ei ole mielekästä ylläpitää. Tavoiteena on astua ulos sosiaalisen median komerosta ja siirtyä reaaliaikaisempaan viestintään tämän blogin, Facebookin ja muiden Some-alustojen kanssa. Uskon tasapuolisen tiedottamisen voimaan ja siihen että kun yhdistämme käytössä olevat voimavaramme saamme alueen Airsoft-harrastuksen uudelleen nousuun, säänöllisesti toimivaksi hammasrattaaksi suomen Airsoft-senen akselirasvassa.

Meillä on 3 uutta pelipaikka, yksi Naarajärvellä sekä Nikkarilassa kaksi erinomaista aluetta jossa sopii temmeltää ja nauttia jännittävistä pelitapahtumista, hyvässä seurassa!

We are back!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s